Opolski bifyj. Przyjazny przewodnik kulinarny

Przewodnik drukowany na zamówienie Opolskiej Regionalnej Organizacji Turystycznej szczegółowo opisuje kulinarną historię regionu, wskazując jednocześnie miejsca, w których tradycyjna kuchnia jest wciąż żywa i pieczołowicie kultywowana. Innowacyjna koncepcja publikacji to propozycja zwiedzania regionu w taki sposób, aby wizytę w najciekawszych historycznie i kulturowo miejscach połączyć z degustacją lokalnych przysmaków. 

O opolskich atrakcjach i opolskiej kuchni opowiada Elżbieta Tomczyk-Miczka, znana Autorka przewodników i miłośniczka etnicznych klimatów, zwłaszcza tych kulinarnych.

Nagroda Magellana w konkursie "Najlepsze publikacje turystyczne 2015 roku" w kategorii "Przewodnik kulinarny"

zamawiający:

Opolska Regionalna Organizacja Turystyczna

×
Newsletter

Chcesz być na bieżąco z naszymi realizacjami i wiedzieć więcej o wdrażanych przez nas innowacyjnych rozwiązaniach?

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.